Voorverkoop gestart
Financiering

Weten of het appartement van uw voorkeur binnen uw financiële mogelijk­heden ligt?

Laat een hypotheekcheck doen door de adviseurs van de Rabobank. Bijkomend voordeel is dat u bij een positieve check voorrang krijgt bij de uiteindelijke toewijzing van de appartementen. U kunt de check uit laten voeren bij de Rabobank.

Vrijblijvend financieel advies op maat

Energiezuinig en duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijk en duurzaam appartement in Waterrijk? Dan krijg je een extra duurzaamheidskorting.*

Ook komen de appartementen in aanmerking voor de Rabobank Groenhypotheek, met maar liefst 0,5% korting op de hypotheekrente van 10 jaar! Kijk op: www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/hypotheekvormen-en-voorwaarden/groenhypotheek/ of vraag onze adviseurs over de voordelen van een groene hypotheek bij de Rabobank.

Financieringsverklaring

Bij inschrijving voor een woning dien je aan te tonen dat de koopsom financieel haalbaar is. Onze financieel adviseurs kunnen je hiermee helpen en kunnen snel een financieringsverklaring afgeven. Hiervoor plannen we graag een online of telefonisch gesprek in met je.

Bel of WhatsApp ons op 06 - 112 541 91 (tussen 09.00 - 17.00 uur) of Marieke Verhaar of Mariëlle de Groot en maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring.
Kijk ook op onze site: www.rabobank.nl/ijsselmonde-drechtsteden.

*Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl/nieuwbouw

Marieke Verhaar

Mariëlle de Groot

rabobank

Sint Jorisplein 1-2
2981 GA Ridderkerk

Mob. 06 - 112 541 91
Mail FinancieelAdvies.ijd­@rabobank.nl

Vogelvlucht

Heeft u interesse?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte  ›

Ontwikkeling